Van Deventerlaan 51 | 2271 TW Voorburg | (070) 387 51 79

Oeuvrecatalogus Marijke Gémessy

Als vervolg op de in 2016 uitgegeven oeuvrecatalogus over de Haagse beeldhouwer Loek Bos verschijnt In april 2019 de oeuvrecatalogus over de Haagse kunstenaar Marijke Gémessy (1944). Zij heeft dan 55 jaar aaneengesloten als professioneel kunstenaar gewerkt. Met deze uitgave wil stichting HBKK haar eren. In het boek worden meer dan 450 afbeeldingen van haar werk opgenomen. Het vroege werk zal voor veel liefhebbers een verrassing zijn. De omvang van het boek is 192 pagina’s, formaat 24 x 25 cm. In september start de voorintekening, het boek is dan verkrijgbaar tegen een sterk gereduceerde prijs. Het comité van aanbeveling bestaat uit: Alexander Beelaerts van Blokland, Casper Postmaa, Jan Jonker Roelants, Paul van Vliet, Janelle Moerman – Museum Prinsenhof Delft. Coördinator is Joop van der Stelt, secretaris van stichting HBKK

Om het oeuvre zo compleet mogelijk te kunnen laten zien, verzoeken we eigenaren van werk dit per mail of telefoon aan de coördinator door te geven met zo mogelijk een foto. E: jvdstelt@zonnet.nl of T: 06.531.68.561

Geïnteresseerd? Klik hier voor voorintekening